Norske nakenbilder sexy kvinner

norske nakenbilder sexy kvinner

Her er oversikten så langt: Denne finnmarksjenta er etter all sannsynlighet mye bedre trent enn deg. Sjekk bloggen hennes her. Bloggeren Stina Marie er 22 år, og sjarmerer både med smil og ord.

Du kan lese bloggen hennes her. En del av juryen mener at hennes lagvalg i engelsk fotball diskvalifiserer, men han ble nedstemt. Her er bloggen hennes. Cosplayer som ble kjent over den store viden verden på grunn av sin likhet med en viss GOT-person.

Jenny fyller 30 år neste år, men hun fyller fortsatt våre hjerter med ett av de mest sjarmerende smilene i Norge. Veldig god på Snapchat tingjegliker , og fin på Instagram. En moderne sosial medie-dronning! Motebloggeren leses ikke av like mange som før, men er fortsatt populær i motekretsene. En av Norges beste snowboarder er ei rå dame med et herlig smil.

Hva er det ikke å like? Vi savner deg på Newton, men heldigvis er du fortsatt på skjermen i diverse programmer! Vår neste store superstjerne? Julie Bergans blogg kan du lese her , og er venninnen til Astrid Smedplass.

Selv fikk hun kos av kjæresten etter litt påtrykk, og poserte villig i vei sammen med Victoria Silvstedt. Du kan for øvrig lese litt mer om hvordan maktkvinnene, deriblant Celina, kler seg ved å lese denne saken. Side2 er imponert både over Celinas stil og hennes egenskaper som forretningskvinne. Ett eksempel til virkelig etterfølgelse. Eileen Kvale 24 år - «Glamourjenta» Realityserien om glamourjentene hadde en stor vinner: Jenta på sjarmerte de aller fleste i senk med sin ærlighet og ettertenksomhet.

Silikon er hun heller ikke så interessert i:. Jeg er jo ganske spinkel i kroppen, så det er jo grenser for hvor mye store de kunne vært før det så veldig teit ut, sa hun til oss. Charlotte Thorstvedt 23 år - «x-faktoren» Charlotte har vunnet vår kåring en gang og poserte den gangen i sexy korsett fra Agent Provocateur.

I høst er hun aktuell på X-faktor på TV Man blir jo helt revet med. Charlotte var for øvrig forsidepiken på Side2s printutgave som kom denne våren. Har du ikke funnet bladet så kan du lese forsideartikkelen her. Vi bør for øvrig nevne at Charlotte har en relativt god musikksmak og kan sannsynligvis mer om musikk enn du kan.

Sånn for ordens skyld. Jenny Skavlan 23 år - «pizzababen» At pizza kan være veldig bra for deg er Jenny Skavlan et levende godt eksempel på. Fester sammen med Pia Haraldsen og kjendispremier har blitt hverdagskost for Jenny. Oppe i det hele har hun likevel beholdt sin utrolige bakkekontakt.

Noe vi på Side2 er meget imponerte over. Vi har nå sett både «Fatso» og «Død Snø» og lurer derfor på når hun får en skikkelig hovedrolle. Jenny debuterte forresten på film i «Jakten på Nyresteinen». Cathrine Larsåsen 22 år - «stavbaben» Cahtrine Larsåsen er norsk rekordholder i stavsprang. Oslojenta har hoppet 4,30 meter. Så får alle gutter er det ganske langt opp. Hun har vunnet NM de to siste årene og kom på en 9. Iselin Steiro 24 år Les: Nå fronter hun dyre vesker. Mona Grudt 38 år Les: Her får hun seierskysset.

Kari Traa 35 år Les: Se Kari Traas huldermote. Pia Lykke 34 år Les: Se Kristians nye partner. Maria Bonnevie 35 år Les: Drev Maria over kanten. De fem neste på listen er en stor internasjonall modell som er nesten mer kjent i utlandet enn i Norge.

Internasjonalt kjent er også Mona, Kari og Maria. Foreløpig er Pia kun kjent i Norge, men hvem vet? Det andre tidligere Idolet på listen er Eva Weel Skram. Hun deler de neste fem plassene med modell-Kathrine, ski-Therese, synge-Marit og redaktøren til A-magasinet. Janne Stange spiller for øvrig på Stabæk fotballs kvinnelag, Mira spiller på sex og Marte spiller nok mest barnemusikk om dagen.

Kjersti Løken Stavrum 40 år Kathrine Sørland 29 år Marit Larsen 25 år Therese Johaug 20 år Eva Weel Skram 23 år Marte Stokstad 30 år Mira Craig 26 år Janne Stange 22 år Ida Wulff 18 år - sjekk ut idawulff.

Katarina Flatland 19 år. Dette er virkelig Norges mest sexy Når man skal kåre Norges mest sexy har vi alle her til lands fordommer. Derfor spurte vi et dusin utvalgte amerikanere.

Se hvem de mener er mest sexy her. Se Norges mest sexy kvinner Se hvem vi kåret til de mest sexy i Vi vil invitere deg som leser for å være med på en egen kåring i høst. Det er bare å følge med på Side2 når du kan si din sterke mening! Følg også med i neste uke for å sjekke mannelisten.

...

Tone Damli Aaberge Triana Iglesias Det første året vi kapret avstemningen. Det er tre gode grunner for at Sigrid kommer seg inn på denne listen. Den første er at hun er tidvis svært morsom. De to andre er fra saken vi fikk av vår samarbeidspartner Mann hvor også bildet er fra klikk her: Bildene og uttalelsen om at menn bør tafse mer. Det er to grunner til at Charlotte ikke er høyere på listen. Den første er at vi prøver å lure våre lesere til å tro at hun ikke er hottere enn en Den andre sier vi er en datamaskinfeil.

Charlotte har både et utrolig blikk, et vinnende vesen og liker rock. Vi er likevel litt redde for den u mulige svigerfaren. Han er både handy og har store hender. Og, vi er ikke helt Sepp Blatter heller - vi dømmer ikke damefotballen på utseende. Side3 har selvfølgelig ikke sett på Paradise Hotel, men vi har blitt tipset om denne dama som vi ikke vet noen ting om jugekors. Politikk er noe vi ikke bryr oss alt for mye om på Side3, bare sånn i etterkant rent historisk.

Selvfølgelig med noen unntak. Her er resten av bildene for deg som er politisk interessert. Eva Weel Skram slo gjennom med Idol, men har i ettertid vist at det var en ren tilfeldighet.

Hun har talent, utstråling og en tilstedeværelse som Jan Fredrik ville ha sagt. Anine er både litt girl next door og litt uoppnåelig kjendis. Legger man på at hun har en musikalsk karriere så blir det jo et lite kinderegg. Hun er sex-spaltisten til en av våre konkurrenter, totning og United-fan. Som Meat Loaf synger: Så får du velge selv hvilke to som er de to. Den store utelandsgreia ble det vel egentlig ikke så mye av. Noe som er bra for oss på bjerget så det blir flere lokale fester Marion deltar på.

Kjendisnyheter er ikke vår sterkeste side, men uansett - Rachel Nordtømme er et skikkelig kvinnfolk etter det vi ikke har lest på bloggen hennes og i rosapressen. Men kjæreste beste Nora, du danser jo som det gikk på livet løs. Christina synes visst det er kjipt å få oppmerksomhet i slike kåringer. Ok, vi lover at vi ikke skal gjøre noe ut av det. Vi leser ikke blogger. I hvert fall ikke denne. Bare så det er sagt, vi begynner muligens å bli litt lei.

Sånn helt sikkert ikke. Og, jada, vi vet at bildet over fra Costume er fake hun har retusjert truse på. Du kan si mye rart om mannemagasinet Alfa, men fyttirakkeren for noen bilder de har. Sjekk bare bildene av pizza-Jenny! Å, Jenny er på listen fordi hun er helt herlig jordnær og har et glimt i øyet som Mastercard ville omtalt som priceless. Man blir jo helt revet med. Charlotte var for øvrig forsidepiken på Side2s printutgave som kom denne våren.

Har du ikke funnet bladet så kan du lese forsideartikkelen her. Vi bør for øvrig nevne at Charlotte har en relativt god musikksmak og kan sannsynligvis mer om musikk enn du kan. Sånn for ordens skyld. Jenny Skavlan 23 år - «pizzababen» At pizza kan være veldig bra for deg er Jenny Skavlan et levende godt eksempel på. Fester sammen med Pia Haraldsen og kjendispremier har blitt hverdagskost for Jenny.

Oppe i det hele har hun likevel beholdt sin utrolige bakkekontakt. Noe vi på Side2 er meget imponerte over. Vi har nå sett både «Fatso» og «Død Snø» og lurer derfor på når hun får en skikkelig hovedrolle. Jenny debuterte forresten på film i «Jakten på Nyresteinen».

Cathrine Larsåsen 22 år - «stavbaben» Cahtrine Larsåsen er norsk rekordholder i stavsprang. Oslojenta har hoppet 4,30 meter. Så får alle gutter er det ganske langt opp. Hun har vunnet NM de to siste årene og kom på en 9. Iselin Steiro 24 år Les: Nå fronter hun dyre vesker. Mona Grudt 38 år Les: Her får hun seierskysset. Kari Traa 35 år Les: Se Kari Traas huldermote.

Pia Lykke 34 år Les: Se Kristians nye partner. Maria Bonnevie 35 år Les: Drev Maria over kanten. De fem neste på listen er en stor internasjonall modell som er nesten mer kjent i utlandet enn i Norge.

Internasjonalt kjent er også Mona, Kari og Maria. Foreløpig er Pia kun kjent i Norge, men hvem vet? Det andre tidligere Idolet på listen er Eva Weel Skram. Hun deler de neste fem plassene med modell-Kathrine, ski-Therese, synge-Marit og redaktøren til A-magasinet. Janne Stange spiller for øvrig på Stabæk fotballs kvinnelag, Mira spiller på sex og Marte spiller nok mest barnemusikk om dagen.

Kjersti Løken Stavrum 40 år Kathrine Sørland 29 år Marit Larsen 25 år Therese Johaug 20 år Eva Weel Skram 23 år Marte Stokstad 30 år Mira Craig 26 år Janne Stange 22 år Ida Wulff 18 år - sjekk ut idawulff. Katarina Flatland 19 år. Dette er virkelig Norges mest sexy Når man skal kåre Norges mest sexy har vi alle her til lands fordommer. Derfor spurte vi et dusin utvalgte amerikanere. Se hvem de mener er mest sexy her. Se Norges mest sexy kvinner Se hvem vi kåret til de mest sexy i Vi vil invitere deg som leser for å være med på en egen kåring i høst.

Det er bare å følge med på Side2 når du kan si din sterke mening! Følg også med i neste uke for å sjekke mannelisten. Blir det Jon Almaas igjen, eller en av sportsgutta? Hvis du lurer på om vinneren er sporty så anbefaler vi denne videoen fra NRKs sommerleker i Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her. Tipping Lotto Trav Portia Y. Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Her er Norges mest sexy Publisert: Hold på verdigheten i psykiatrien Fred Heggen.

Som Meat Loaf synger: Drev Maria over kanten. Han er både handy og har store hender. Hot bestemor med store slappe pupper og hennes gamle fitte. Oppe i det hele har hun likevel beholdt sin utrolige bakkekontakt. Triana Iglesias Holten 27 år - «Playboypiken» Den svært vakre Triana fra Oslo har virkelig gjort tv-skjermen til et hetere sted denne våren.

Finne kjæreste sex tlf

Norske nakenbilder sexy kvinner

FULL SERVICE ESCORT SEX MED ELDRE DAMER